Om oss

Vi heter Mårten och Sarinpat Johnsson vi jobbar oftast som ett team med våra projekt, Sarinpat är utbildad Makeup Artist och arbetar också som fotograf, Mårten har arbetat som fotograf i 25 år.

Vi arbetar med bröllopsfotografering och porträttfotografering, men även med reklam, djur, natur, vykort m.m. Kom gärna med förfrågningar och önskemål så ska vi försöka hjälpa er.

Efter några dagar kan ni se bilderna på vår dator och bestämma vilka ni vill beställa. För er som inte bor på Österlen så kan ni välja på min hemsida www.fotobestallning.se ni får en kod och bara loggar in o väljer era bilder.  Ni kan även skicka ut till era vänner o släcktingar så kan dom beställa sina egna bilder som skickas hem med faktura.

När det gäller plats för fotografering så väljer ni den själva någonstans på det vackra Österlen. I god tid före går vi tillsammans igenom önskemål om antal bilder, typ av album, plats m.m.

Sandvången 18 32, 272 94 Simrishamn -             0414 144 41      , ges det också tillfälle att titta på fler bildexempel.

Välkomna
Fotograf Mårten Johnsson & Makeup artist Sarinpat Johnsson

info@bildkojan.se

 

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)